Grilltider, här ett jättegott recept till majskycklingfilé eller hel grillad fläskfilé.
För 4 personer:
2 buntar med grön sparris
olivolja
färskpressad citronjuice
flingsalt
nymalen svartpeppar
några grovhackade valnötter
riven peccorinoost
smör
folieark
Gör så här
1. Bryt av ändarna på sparrisar där de går av naturligt. Fördela sparrisarna på 4-6 dubbelvikta folieark.
2. Ringla över olivolja och lite färskpressad citronjuice. Strö över flingsalt, nymalen svartpeppar och några grovhackade valnötter. Riv över generöst med peccorino och toppa med en liten klick smör.
3. Vik ihop paketen noga och lägg på grillen i 10 minuter.
Grön sparris behöver inte skalas.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
3 kommentarer:
Detta ska jag prova nästa gång vi grillar :)
//Vira
Roligt att du gillade receptet, det är verkligen gott.
Nu har jag ätit detta och det smakade fantastiskt gott.
//Vira
Skicka en kommentar