4-5 personer
1½ paket tärnad bacon
Ca 800 g strimlad kycklingfilé
1 stor gul lök
400 g färska champinjoner
2-3 dl crème fraiche
Svartpeppar
3 dl matlagningsyoghurt
1 gurka
Stek bacon och lägg åt sidan. Stek löken i baconfettet och när den börjar ta färg, lägg i champinjonerna och fräs en stund. Lägg i kycklingen och stek ca 5 minuter och till slut, slå på grädde så det får koka ihop, låt puttra ca 10 minuter.
Servera med en klick yoghurt och skivad gurka.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
5 kommentarer:
Mycket god rekomenderas starkt
Hej Pernilla S och välkommen hit, vad roligt att du gillade receptet.
Hej i recepter står creme fraiche men inte i beskrivningen om hur man gör den?
Kan så vara att jag bytt från grädde till CF, men det är ju också grädde.
Fantastiskt gott! Det här kommer jag laga igen!
Skicka en kommentar