4 personer
500 g hokifilé
1 tsk salt
50 g smör
2 msk Philadelphiaost
3 dl grädde
2 dl riven lagrad ost
Salt
Peppar
300 g räkor med skal
Kokt broccoli
Citronklyftor
Gör så här
1. Sjud fisken i saltat vatten cirka 10 minuter.
2. Smält smöret och rör ner Philadelphiaosten.
3. Blanda ordentligt, späd med grädde under omrörning.
4. Sjud såsen 5 minuter under omrörning.
5. Ta kastrullen från plattan, rör ner osten.
6. Salta och peppra.
7. Skala räkorna och blanda ner dem i såsen.
Servera fisken med såsen, kokt broccoli och citronklyftor.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
4 kommentarer:
Hej Mia, detta lät riktigt gott, kanske jag ska testa en dag i veckan :) trevlig blogg du har här förresten! hittar nog hit igen och välkommen in till mig...kanske vi kan byta recept :)
Jättegott blev det och enkelt! Fast jag tog creme fraiche istället för ph-ost...
Tack för enkla och goda recept,
Eva nybliven LCHF:are
ayla: välkommen ska du vara och jag är inne och kollar din blogg också ibland.
Eva: välkommen hit, och självklart ska man ta vad man har och trixa med recept, det gör jag ständigt.
Det här är en av mina favoriter med fisk. Riktigt mumsig! :-)
Skicka en kommentar