tisdag 17 februari 2009

Fiskgryta på hällefilé

4 portioner
1½ dl vispgrädde
0.5 dl vitt vin
0.5 st fiskbuljongtärning eller fond
600 gram hällefilé, kolja eller torsk
2 msk dill
100 gram sockerärter

12 st rädisor
Färsk broccoli

1. Koka upp grädde, vin och buljongtärning/fond i en vid gryta.
2. Lägg i fisken och låt den sjuda i 5 minuter under lock.
3. Strö på dill.
4. Låt sockerärterna bli varma i såsen.
5. Koka broccolin lätt i saltat vatten och servera med rädisorna.

3 kommentarer:

lindasmat sa...

Mmmm....detta måste jag prova!

Anonym sa...

Vilken härlig sida! Dig vill jag gärna länka till. Bloggen verktyget krånglar just nu men återkommer framöver.

/Diet Drottningen

MiaP sa...

Välkommen till bloggen och du får gärna länka till min sida.