fredag 11 juli 2008

Prästens kyckling

4 kycklingfiléer
salt
vitpeppar
2 dl crème fraiche
50 g finhackad skinka
2 msk finhackad persilja
1 tsk dijonsenap
2 dl riven lagrad prästost

Sätt ugnen på 225 grader.

Lägg kycklingféerna i en ugnssäker form. Salta och peppra.

Blanda CF, skinka, persilja, senap och riven prästost.

Bred blandningen över kycklingen och stek i mitten av ugnen i 20 - 25 minuter.

Serveras med gräddkokt spenat med en stor sked philadelphiaost.

4 kommentarer:

Helena_v sa...

Mums! Jag har en liknande paradrätt men med parmesanost istället för prästost och grädde istället för crème fraiche samt smaksatt med dragon. Men jag har inte ett lika "sexigt" namn på min rätt;)Jag har inget namn alls faktiskt. Låt mig tänka... Jag tror att jag hädanefter döper den till "Kalaspippi" eftersom den är så kalasgod. Trevlig helg MiaP.

MiaP sa...

Tack detsamma. Och Kalaspippi låter väl bra. Den är säkert lika god som min.

Jan sa...

Helt underbart god! Tack för ett gott recept!

MiaP sa...

Jättekul att du gillar mitt recept.