tisdag 23 september 2008

Bacon och kycklingpanna

4-5 personer
1½ paket tärnad bacon
Ca 800 g strimlad kycklingfilé
1 stor gul lök
400 g färska champinjoner
2-3 dl crème fraiche
Svartpeppar
3 dl matlagningsyoghurt
1 gurka

Stek bacon och lägg åt sidan. Stek löken i baconfettet och när den börjar ta färg, lägg i champinjonerna och fräs en stund. Lägg i kycklingen och stek ca 5 minuter och till slut, slå på grädde så det får koka ihop, låt puttra ca 10 minuter.
Servera med en klick yoghurt och skivad gurka.

5 kommentarer:

PernillaS sa...

Mycket god rekomenderas starkt

MiaP sa...

Hej Pernilla S och välkommen hit, vad roligt att du gillade receptet.

Kickan sa...

Hej i recepter står creme fraiche men inte i beskrivningen om hur man gör den?

MiaP sa...

Kan så vara att jag bytt från grädde till CF, men det är ju också grädde.

Anonym sa...

Fantastiskt gott! Det här kommer jag laga igen!