3-4 portioner
1 fläskfilé
Salt och svartpeppar
200 g champinjoner
1 gul lök
Salt och vitpeppar
3 dl grädde
1 tsk Sambal Oelek
½ tsk soya
1 vitlöksklyfta
1 tsk lökpulver
1 msk philadelphiaost
Gör så här:
Stek champinjoner och gul lök i smör och krydda med salt och vitpeppar, lägg åt sidan. Fräs fläskfiléskivor i smör tills de får fin färg, krydda med lite salt och svartpeppar. Häll på 3 dl grädde i pannan och häll på svamp och lök. Krydda med Sambal Oelek. Tillsätt lite soya, pressa en vitlöksklyfta och ta lite lökpulver. Låt grädden koka ihop och lägg i philadelphiaost att smälta.
Servera med färsk lättkokt broccoli.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Så gott detta var! Bytte ut champinjonerna mot knaperstekta bacon istället eftersom resten av familjen inte tycker om svamp. Detta kommer jag göra fler gånger och även bjuda på fest.
Hälsningar Anne-Lie
Smaskens till sista droppen
Skicka en kommentar